• Folksamling
    Bergmaterial är en oundgänglig lokal svensk råvara. Den är nödvändig för en fungerande infrastruktur i form av vägar, järnvägar, hamnar och flygplatser och därmed för näringslivets utveckling och sysselsättning.
  • IMGP0196 2
    Bergmaterialindustrin producerar och levererar cirka 80 miljoner ton bergmaterial varje år, vilket gör bergmaterial till en av landets största industriprodukter.
  • Bergmaterial används i hög grad vid byggande av industrilokaler, bostäder, kontor, sjukhus och andra offentliga byggnader. Bergmaterial är dessutom en viktig ingrediens i tillverkningen av betong och asfalt.
  • Mtning Kopia
    Bra och billigt bergmaterial är en förutsättning för tillväxt, sysselsättning och välfärd. Det har också en positiv påverkan på miljön. Med en infrastruktur av hög kvalitet blir transporter effektivare och därmed mindre energikrävande.
Nu kan du anmäla dig till SBMIs branschdag!

Här klickar du för att anmäla dig till branschdagen. Preliminärt program
Branschdagen är öppen för SBMIs medlemmar samt myndighetspersoner inom t ex länsstyrelser, kommuner och statliga verk. 

För att säkra ditt hotellrum så bör du boka detta snarast, SBMIs gruppblock upphör den 3/3. Länk till hotellbokning hittar du i bekräftelsemailet eller på SBMIs hemsida. Klicka här för att boka hotellrum.

Här får du höra de allra färskaste nyheterna i branschen, den allra hetaste framtidsspaningen, och mingla med de som har de allra djupaste erfarenheterna och kunskaperna i bergmaterialindustrin.
SBMIs färdplan för fossilfri konkurrenskraft överlämnas till närings- och miljöministrarna den 20 mars. Vid branschdagen får du höra allt om innehållet och hur du kan använda den som verktyg att utveckla din verksamhet.
Du får viktiga tips i arbetsmiljöarbetet, du får inspirerande föreläsningar om framtidens entreprenadmaskiner, och framtidens kundkrav. Du får dessutom trevligt umgänge med kollegorna i branschen.

Plats: Hilton Slussen Stockholm, Guldgränd 8, middag samma plats.
Tider: stämma: 08.30, registrering från 09:00, start: 09:50, lunch: cirka 11:40, slut: 17:00
För de som är med på middagen gäller tiderna: fördrink: 18:15 och middag: 18:45.